måndag 14 april 2008

mot Mae sot

igar lamnade Carro Bangkok for att styra kosan hemat sverige efter 1 ar i Thailand och igar kom ocksa Robin och Sara, tva journaliststudenter som ar i Thailand och fotar och skriver sitt avslutningsarbete och da varit i mae sot och traffade dar Carro.
Pa dagen var planen att vi skulle ta oss en en helgmarknad som ligger en litenbit utanfor staden men efter att ha forskot ta oss fran Khao San Road till en taxi fick vi ge upp, det slutade bara med att vi
kom hem och var helt tackt i lera fran topp till ta, och da menar jag helt tackta. man ska smeta lera i ansiktet pa de man moter ocksa far god lycka precis som med vattnet och detta tar alla pa storsta allvar, sakskilt thailandarna givetvis, och alla thaikillar ar ju inte dummare an att de inser att de har chansen att ta pa vasterlandska tjejer utan att det blir slagsmal, sa hela mitt ansikte var inpackat i lera nar vi tagit oss tillbaka till hotellet.
pa kvallen firade vi av Carro och fortsatte sedan sjalva ut och dansade nagra timmar till utmarkt thai cover band.

idag bestamde jag mig for att folja med Robin ut pa gatan som skulle forsoka fota lite pa festivalen, detta fick jag angra visade det sig. eftersom att jag ganska snart var helt genomdrankt, folk haller hinkar med vatten pa en och gatan ar ett enda myller av folk som sakta ror sig framat och varenda jakel har nagon form av vattenpistol eller bara en hink. Till saken hor ju att jag har checkat ut fran mitt hotell och forvararmitt bagage i deras bagagerum och kommer darfor inte at mina klader sa jag har forsokt sitta i solen och torka en stund nu, men det ar inte sa latt nar till och med ens underklader ar blota och jg vill helst torka innan jag ikvall satter mig pa nattbussen till MaeSot och ska sova i air con som ar dragen pa full speed.

1 kommentar:

Anonym sa...

Keep on hjärntvätta folk med det socialistiska budskapet och akta dig för Rambo .. Vi saknar dig på 6;ans vagn hehe
/Ademir