måndag 21 april 2008

stackars mig...

precis när man kommer in på kontoret.

måndag idag och det innebar att jag undervisade tjejerna i morse och det rullade på bra, vi hade lite engelska och pratade om vad de ville lära sig osv och de var mest intresserade av politik, demokrati, läsa och skriva engelska och så införde vi filmvisning på fredagar till allas glädje, även min...nu behöver jag bara ta mig till det ställe som utformar undervisnings material här i Mae Sot, deras material är anpassat till de som är här och det känns ju vettigare än att de ska lära sig hur man beställer mat i Paris.




tyvärr har jag blivit sjuk i efterdyningarna av Song Kran och var och varannan person går runt och snorar, men jag har försökt kurerat mig med två glassar idag och ska satsa på en tidig sänggång, men först ska vi ut på middag med Robin och Sara som kom i morse.

Igår var vi på middag på DPNS, vilket är Burmas motsvarighet till de underbara sossarna i Sverige och det var ordförande själv som lagade burmesisk mat och det var verkligen jättegott.

nu tänker jag inte skriva mer idag, totalt oinspirerad.

1 kommentar:

Catti Ullström sa...

Ja, hur man beställer mat i paris är kanske knappast så inspirerande i paris. Måste dock varna lite för BVP:s material... det är extremt brittiskt rent padagogikmässigt och väldigt mycket sterila övingar. Finns dock en del bra texter, men väldigt mycket ensidiga övingar. Det hugger lite i lärarhjärtat när man ser dem... Jag brukade skriva mycket egna textr när jag var där nere, men det tar ju lite tid. Finns i övrigt mycket bra på nätet.

Hur som helst, mycket politik och filmkvällar låter ju hur bra som helst!

Kram